6ος Αγώνας Δρόμου – Polygyros Run Halkidiki

Παράδοση απινιδωτή

Παραδόθηκε και επίσημα στη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και στους Εθελοντές Ανανήπτες Δήμου Πολυγύρου o απινιδωτής, του οποίου η προμήθεια πραγματοποιήθηκε από μέρος των εσόδων του 6ου Αγώνα Δρόμου Polygyros Run Halkidiki.

Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων του αγώνα, διατίθεται σε φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα και ο διοργανωτής Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής αποφάσισε να διαθέσει έναν απινιδωτή, στη ΛΕΦΕΔ και στους Ανανήπτες, δύο ομάδες που με την εθελοντική τους συμμετοχή σε δεκάδες εκδηλώσεις φροντίζουν για την ασφάλεια των θεατών.

Η λιτή τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, 18/12/2022, στις Έξι Βρύσες, παρουσία εκπροσώπων των παραπάνω συλλόγων, ομάδων και εθελοντών.

Κατά τις τοποθετήσεις τους, τόσο ο πρόεδρος του ΣΔΥΧ, Γιάννης Λελεγιάννης, όσο και οι εκπρόσωποι της ΛΕΦΕΔ, Νίκος Μουταφτσής και των Ανανηπτών, Ζηνοβία Τσιολάκη, τόνισαν τόσο την αναγκαιότητα των απινιδωτών όσο και τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των ομάδων για την υλοποίηση εκδηλώσεων με ασφάλεια για όλους.

Τέλος, αφού δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά και το 7ο Polygyros Run Halkidiki, ανταλλάχθηκαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο, με υγεία 2023.

apinid3 apinid8 apinid9 apinid14 apinid22

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 6ου POYGYROS RUN HALKIDIKI


Καλωσήρθατε στο 6ο «ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ»

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ εγγραφές για τον 6ο αγώνα δρόμου POLYGYROS RUN HALKIDIKI έχουν ολοκληρωθεί.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 6944 831115 (Νίκος), έως το αργότερο το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι είναι κοντά στον Πολύγυρο μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής το Σάββατο 3/9/2022, μεταξύ των ωρών 6.30-9.30 μ.μ. στο Ηρώο Πολυγύρου.

Τέλος όσοι έχουν ήδη εγγραφεί και δεν έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή τους, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα διότι η εγγραφή μπορεί να απορριφθεί ως μη ολοκληρωμένη.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

O αγώνας δρόμου «Πολύγυρος Run Χαλκιδική» είναι μια διοργάνωση με πολλές συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχει γίνει πλέον θεσμός τόσο για τον Πολύγυρο όσο και για ολόκληρο το νομό Χαλκιδικής. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προαγωγή της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος εναρμονισμένη με την σύγχρονη και αναγκαία τάση της εποχής «Η Άσκηση είναι Υγεία», η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Διοργάνωση: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χαλκιδικής με τη συνεργασία συλλόγων και φορέων του Πολυγύρου.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα, με ώρα εκκίνησης 10.00 πμ.

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ, με ώρα εκκίνησης 10.15 πμ

3. Παιδικό Αγώνα 1000μ, ηλικίας 8-12 ετών, με ώρα εκκίνησης 12.30

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4-9-2022.
Η Εκκίνηση και ο Τερματισμός και για τους 3 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο.

Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής. 


Welcome to POLYGYROS RUN HALKIDIKI

The Halkidiki Health Runners Club in collaboration with other local clubs of Municipality of Polygyros, organizing the 6th POLYGYROS RUN HALKIDIKI 2022, aiming at the promotion of the sporting spirit and the emphasis of local natural beauty.

The event includes three (3) Races:

1. Health Route 5 km, Running or dynamic walking, Start time 10.00 am.

2. Mountain - City RUN 14,6 km, Start time 10.15 am. 

3. Kids Race 1000m, Start Time 12.30 am.

The event will take place on Sunday 4-9-2022. 
The Start and Finish of the 3 Races will take place at Heroes Square in Polygyros.