Απόδοση Δωρεάς στον Σύλλογο «Η ΑΓΑΠΗ»

από την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου POLYGYROS RUN HALKIDIKI

agapiΗ Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα POLYGYROS RUN HALKIDIKI 2020, ανακοινώνει ότι παρά την ακύρωση του φετινού αγώνα λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, κατάφερε να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός σκοπός του, χάρη στη φιλότιμη στάση των χορηγών, υποστηρικτών, αθλητών και φορέων.

Έτσι, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, η Οργανωτική Επιτροπή παραβρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ΑμεΑ «Η ΑΓΑΠΗ» Ν. Χαλκιδικής και παρέδωσε στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου το χρηματικό ποσό των 2712 ευρώ.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εσάς, που συνδράματε σ’ αυτή την προσπάθεια στήριξης των ατόμων με αναπηρία.


 

selfieΜετά την ακύρωση του 4ου Polygyros Run Halkidiki η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα προτρέπει όλους εσάς που το επιθυμείτε να τρέξετε ή να περπατήσετε, όπου θέλετε, ό,τι ώρα και για όσο θέλετε. Κατόπιν ανεβάστε στο FaceBook τη φωτογραφία ή τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε με το hashtag #polygyrosrun

Η φωτογραφία που θα ανέβει από την Τρίτη 18 έως και την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, στις 12.00 το βράδυ και συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα κερδίσει ένα διήμερο με πρωινό σε ξενοδοχείο, στη Γερακινή, έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα της πρωτοβουλίας αυτής είναι ότι η άθληση μπορεί να γίνει ακόμα και με τους περιορισμούς που ισχύουν.

Μείνετε ασφαλείς αλλά και υγιείς, χαρείτε τον αθλητισμό, μείνετε αισιόδοξοι.

 

 

 


Πολύγυρος 11-8-2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 4Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα δρόμου 4ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη και απρόσμενη επιδείνωση της Υγειονομικής κατάστασης στην περιοχή λόγω COVID-19, ανακοινώνει ότι αποφάσισε την Ακύρωση του Αγώνα της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020.

Η παραπάνω απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη, έχοντας ως πρώτιστο γνώμονα την Ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών αλλά και όλων των πολιτών γενικότερα και σεβόμενη απολύτως την προσπάθεια της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών για περιορισμό της οποιασδήποτε διασποράς της πανδημίας.

Ο αγώνας μετατίθεται για την Κυριακή 29-8 2021
Οι αθλητές/τριες που έκαναν εγγραφή στον Αγώνα και είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά, έχουν τις εξής επιλογές:
1. Να διατηρήσουν την «ολοκληρωμένη» εγγραφή τους για την συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση.
2. Να γίνει επιστροφή των χρημάτων, εξαιρουμένων των τραπεζικών εξόδων, σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στην προκήρυξη του αγώνα. Πιθανές αλλαγές στο κόστος συμμετοχής του επόμενου αγώνα δεν θα ισχύσουν για όσους διατηρήσουν την φετινή εγγραφή τους.

Εάν δεν υπάρξει έγγραφη ενημέρωση από τον αθλητή/τρια, θα ισχύσει αυτόματα η 1η περίπτωση.
Στη 2η περίπτωση (επιστροφή χρημάτων) θα πρέπει να σταλεί email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου οι αθλητές/τριες θα αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους, τον αγώνα (5,2km ή 14,6km) και τον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ), που θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα.

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι σε επαφή με τους χορηγούς του 4ου Πολύγυρος Run Χαλκιδική προσδοκώντας ότι θα συνδράμουν το φιλανθρωπικό, εκτός των άλλων, σκοπό της διοργάνωσης, παρά την ακύρωση του αγώνα ώστε
Τα έσοδα να διατεθούν στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Η ΑΓΑΠΗ» Ν. Χαλκιδικής.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα, να έχει ξεπεραστεί αυτή η απρόβλεπτη, απρόσμενη και εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το 2021. Μείνετε ενημερωμένοι από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.


 Αγώνας Δρόμου   -  4ο Πολύγυρος RUN Χαλκιδική   -   23-8-2020

4afisaΟ Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ωρίων Πολυγύρου, τον Α.Ο. Οξύθεμις, τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κ.Α. Πολυγύρου, τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Ενόργανης-Τραμπολίνου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολυγύρου, διοργανώνουν τον 4ο Αγώνα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2020, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 2 Αγώνες:


1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα - Ώρα εκκίνησης 10.00 πμ.
2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ.- Ώρα εκκίνησης 10.15 πμ. 

Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23-8-2020 
Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 2 Αγώνες θα είναι στην Πλατεία Ηρώων στον Πολυγύρο.

Η Διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολο που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς. 

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΑΓΑΠΗ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Υποκατηγορίες