ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Οξύθεμις και ο ΑΓΣ Ωρίων Πολυγύρου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Πολυγύρου, τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Εθελοντικό Όμιλο Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2019, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου. Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει 3 Αγώνες:

1. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 χλμ, τρέξιμο ή δυναμικό περπάτημα. 

2. Αγώνα Βουνού - Πόλης RUN 14,6 χλμ.

3. Παιδικό Αγώνα 1000μ, ηλικίας 8-12 ετών.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. 

Όλοι οι Συμμετέχοντες καθώς και οι κηδεμόνες των ανηλίκων, θα πρέπει να αποδεχτούν και να συμφωνούν με τους παρακάτω όρους: 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ. Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1-9-2019.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ / ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.  Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 3 Αγώνες θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων στον Πολυγύρο. Η εκκίνηση για τα 5,2 χλμ θα δοθεί στις 9:00 το πρωί, η εκκίνηση για τα 14,6 χλμ θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 9:15 και η εκκίνηση του Παιδικού Αγώνα θα δοθεί αμέσως μετά τη λήξη του χρονικού ορίου του Αγώνα των 14,6 χλμ, δηλαδή στις 11.30.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ.  Για τον Αγώνα των 5,2 km το χρονικό όριο Τερματισμού είναι 1 ώρα.  Για τον Αγώνα των 14,6 km το χρονικό όριο τερματισμού είναι 2 ώρες και 15".  Μετά το τέλος των χρονικών ορίων, οι συμμετέχοντες δεν έχουν κάλυψη από τη διοργάνωση και συνεχίζουν με δική τους ευθύνη, από το πεζοδρόμιο. Εάν τυχόν υπάρχει καθυστέρηση στην εκκίνηση, τα χρονικά όρια τερματισμού ισχύουν ως άνω.

ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.  Στον Αγώνα των 14,6 χλμ μπορούν να πάρουν μέρος μόνο ενήλικες 18 και άνω.

Στον Αγώνα των 5,2 km μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 13 χρονών και άνω. Για τους ανήλικους συμμετέχοντες στα 5,2 χλμ,  ηλικίας 13-18, απαιτείται συναίνεση του κηδεμόνα, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση, όπου αναλαμβάνουν την ευθύνη για την καλή κατάσταση της υγείας των ανηλίκων.

Στον Αγώνα των 1000μ μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά 8-12 ετών, δηλαδή γεννημένοι το 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. Την αίτηση συμμετοχής, συμπληρώνει ο κηδεμόνας του παιδιού, αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη, υπογράφοντας τη σχετική δήλωση κατά την εγγραφή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ.  Εάν δεν κατατεθεί η Αίτηση Εγγραφής, η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη. Η Αίτηση Εγγραφής – Συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα.   Ηλεκτρονικά γίνεται μέσω της Ειδικής Φόρμας - Αίτησης Εγγραφής, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://run.polygyros.gr   Στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και μετά την επιβεβαίωση να στέλνονται πατώντας στο τέλος Finish.
Χειρόγραφες Αιτήσεις Εγγραφής – Συμμετοχής θα υπάρχουν στα εξής σημεία:  1) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου τηλ. 2371021420 (στο χώρο του Δημαρχείου), 2) στο Γυμναστήριο Fitness ΕΥ ΖΗΝ Νταλαμήσιος Ηλίας στον Πολύγυρο τηλ. 2371023996, 3) στο κατάστημα Ηλεκτρονικών Ειδών SATSONIX SATELLITE Κέντης Νικόλαος στην οδό Ασκληπιού στον Πολύγυρο τηλ.2371022791, 6944831115.
Οι Ηλεκτρονικές Εγγραφές θα γίνονται το αργότερο μέχρι τις 28-8-2019 στις 20.00. Μετά από αυτήν την ημερομηνία και ώρα, κλείνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές.  Ένας αριθμός Αιτήσεων Συμμετοχών για τους δύο αγώνες (5,2 χλμ και 14,6 χλμ), μπορούν να συμπληρωθούν χειρόγραφα και να κατατεθούν στη Γραμματεία της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου 31-8-2019, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο 18.00 - 22.00.  Επίσης, ένας ελάχιστος αριθμός εγγραφών μπορούν να πραγματοποιηθούν την ημέρα των αγώνων, το πρωί της Κυριακής, κατά τις ώρες 7:45 – 8:30, καταβάλλοντας επί τόπου στη γραμματεία των αγώνων και το αντίστοιχο αντίτιμο συμμετοχής. Στις 8:45 κλείνει η γραμματεία. 
Για τον Παιδικό Αγώνα 1 χλμ η γραμματεία θα δέχεται χειρόγραφες εγγραφές, την προηγούμενη μέρα του Αγώνα, το Σάββατο απόγευμα 18.00 - 22.00, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, αλλά και την ημέρα του Αγώνα από τις 9:00 έως τις 11.00.   Είναι σαφώς προτιμότερο, οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών να εγγράψουν τα παιδιά την προηγούμενη του αγώνα, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο, προς αποφυγή συνωστισμού. 

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.  Για τον Παιδικό Αγώνα, η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Για τον Αγώνα των 5,2 km, το αντίτιμο συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Για τον Αγώνα των 14,6 km, το αντίτιμο συμμετοχής είναι 10 ευρώ.   Για ομαδικές συμμετοχές (10 άτομα και πάνω) το κόστος διαμορφώνεται στα 8€ για τον αγώνα 14,6 χλμ και 4€ για τον αγώνα 5,2 χλμ.   Έγκυρες - ολοκληρωμένες εγγραφές θεωρούνται αυτές στις οποίες έχει ολοκληρωθεί η καταβολή των αντίστοιχων ποσών.   Ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας του περυσινού αγώνα μπορεί να συμμετέχει στο 3ο Polygyros Run, μόνο με την αίτηση εγγραφής, χωρίς την καταβολή του ποσού της συμμετοχής. 

ΠΑΡΟΧΕΣ (Αγώνες 5,2 και 14,6 km).  Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση, Εθελοντές, Σταθμοί τροφοδοσίας, Τεχνικά Μπλουζάκια, Υγειονομική Κάλυψη, Διασώστες, Οχήματα, Ιατρική υποστήριξη, Βραβεύσεις με κύπελλα και Αναμνησττικό μετάλλιο για όλους, ακόμα και για τα παιδιά.  Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης των ηλεκτρονικών εγγραφών, δηλαδή για τις εγγραφές της τελευταίας στιγμής, δεν προβλέπεται δωρεάν μπλουζάκι.  

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.  Για τα 14,6 km υπάρχουν 3 Σταθμοί Τροφοδοσίας : 1ος στο 5 km , 2ος στο 9,7 km και 2ος στο 12 km. Οι 3 παραπάνω σταθμοί περιλαμβάνουν Νερό, Ισοτονικό.  Για τα 5,2 km υπάρχει 1 σταθμός στο 3 km, με νερό. Στον Τερματισμό θα παρέχονται Νερά, Χυμοί, Μπανάνες, Τοπικά Εδέσματα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.  Η παραλαβή του πακέτου Chip χρονομέτρησης/ Αριθμών, θα γίνει την προηγούμενη μέρα των αγώνων, Σάββατο απόγευμα 18.00 - 22.00, μπροστά στο χώρο του Δημαρχείου, όπου θα βρίσκεται η Γραμματεία της Διοργάνωσης. Επίσης η παραλαβή του πακέτου θα γίνεται την ημέρα των Αγώνων, την Κυριακή πρωί 7.45 - 8.30, από τη Γραμματεία, στο χώρο της εκκίνησης. Συνίσταται, όσοι είναι από τον Πολύγυρο και κοντινά μέρη, να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο απόγευμα, για την αποφυγή συνωστισμών το πρωί της Κυριακής. 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ.  Οι Απονομές θα γίνουν στις 12.00.  Στον Αγώνα των 14,6 χλμ θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της Γενικής Κατάταξη, αλλά και οι νικητές των Ηλικιακών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών 19-34, 35-49, 50+. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση των ηλικιακών κατηγοριών, είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων ανά κατηγορία. Οι νικητές της Γενικής κατηγορίας εξαιρούνται από τις βραβεύσεις των ηλικιακών κατηγοριών.

Στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι Άνδρες και οι 3 πρώτες Γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.

Όσοι αθλητές διακρίθηκαν, αλλά απουσίαζαν από τις απονομές, μπορούν να παραλάβουν το βραβείο τους εφόσον το επιθυμούν, ταχυδρομικά και με δική τους επιβάρυνση του κόστους των μεταφορικών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Στον Παιδικό Αγώνα θα υπάρχουν αριθμοί BIB, δεν θα γίνει χρονομέτρηση, θα βραβευτούν όμως τα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

 

ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες στα 14,6 χλμ, στα 5,2 χλμ και στα 1000μ.,  θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό και θα συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση στην αίτηση συμμετοχής, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για οποιοδήποτε ιατρικό συμβάν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για τα παιδιά 8-12 ετών και τους ανήλικους 13-18 ετών, την ευθύνη αναλαμβάνει ο κηδεμόνας τους, υπογράφοντας το σχετικό έντυπο στην Αίτηση Συμμετοχής την ημέρα των Αγώνων, το πρωί. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. 

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων και στους 3 αγώνες είναι 1000 άτομα. Εφόσον συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων, κλείνουν οι εγγραφές και οποιαδήποτε συμμετοχή μετά δεν είναι έγκυρη.

Στην περίπτωση Ακύρωσης της συμμετοχής σας, παρακαλείσθε να το γνωστοποιήσετε με μήνυμα στο 6944831115 έως τις 28-8-2019, αναγράφοντας το όνομα σας, την απόσταση που έχετε δηλώσει και την πρόθεσή σας να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, δεν επιστρέφεται το αντίτιμο συμμετοχής. 

Όλοι οι συμμετέχοντες, στον Αγώνα των 5,2 χλμ και 14,6 χλμ, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, θα πρέπει να έχουν τοποθετημένο επάνω τους σε εμφανή σημείο στο μπροστινό μέρος του σώματος, τον Αριθμό Συμμετοχής (ΒΙΒ). 

Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να σεβαστούν τη φύση και να μην πετάνε σκουπίδια στη διοδρομή. Οφείλουν να αφήνουν τα πλαστικά μπουκάλια και τα ποτήρια στους σταθμούς τροφοδοσίας, έτσι ώστε να περισυλλέγονται και να οδηγούνται στην ανακύκλωση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών και διοργανωτών, διαφορετικά είναι δυνατόν ακόμα και να ακυρωθούν.  Τυχόν ενστάσεις γίνονται δεκτές εντός 15 λεπτών από τον τερματισμό, μόνο από τον αθλητή αυτοπροσώπως, εγγράφως σε κάποιο από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, 

Περισυλλογή Δρομέων: Αυτοκίνητο της διοργάνωσης με εθελοντές θα ακολουθεί τους τελευταίους δρομείς, έτσι ώστε να περισυλλέγει τυχόν αθλητές που εγκαταλείπουν. Όσοι δε χρειάζονται ιατρική βοήθεια, αλλά εγκαταλείπουν, μπορούν να περιμένουν στους σταθμούς τροφοδοσίας, μέχρι το αυτοκίνητο της διοργάνωσης να τους επιστρέψει στον τερματισμό.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ - ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ - ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.  Τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων θα φυλάσσονται σε 2 αίθουσες του Γυμνασίου Πολυγύρου, 100 μέτρα από την αφετηρία. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αντικείμενα αξίας, πχ κινητά, χρήματα κλπ. και οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν απώλειά τους. Στις ίδιες αίθουσες, οι συμμετέχοντες μπορούν να αλλάζουν ρουχισμό. Σε κοντινό χώρο υπάρχουν τουαλέτες.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ.  Όσοι έρχονται από άλλες πόλεις, μπορούν να παρκάρουν στο Δημοτικό πάρκινγκ κάτω από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο εκκίνησης και τερματισμού και στις γύρω περιοχές.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.  Οι Χάρτες Διαδρομών είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Αγώνα.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ και ΧΟΡΗΓΩΝ.  Η Διοργάνωση δίνει την δυνατότητα στους Διοργανωτές και Υποστηρικτές Συλλόγους και Χορηγούς να στήσουν τα περίπτερα τους (κιόσκια) για να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους ή τη δουλειά τους, σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στην εκκίνηση.  Οι Σύλλογοι και Χορηγοί που θα αποφασίσουν να στήσουν περίπτερα, θα πρέπει να το δηλώσουν στην διοργάνωση 10 μέρες νωρίτερα δηλαδή έως τις 21-8-2019. 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ . Οι συμμετέχοντες, κατά την συμπλήρωση της Αίτησης Εγγραφής – Συμμετοχής, συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματός τους και της εικόνας τους από τους Διοργανωτές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Για λόγους ανωτέρας βίας ή και εφόσον οι Διοργανωτές το κρίνουν αναγκαίο, έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής ή να αναβάλλουν τους Αγώνες, ή να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή την ώρα έναρξης ή να αλλάξουν τους όρους διεξαγωγής των Αγώνων.  

ΠΑΡΤΥ.  Την προηγούμενη μέρα του Αγώνα, δηλαδή το Σάββατο απόγευμα 18.00 - 22.00, η διοργάνωση θα πραγματοποιήσει στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο πάρτυ, όπου θα προσφέρονται δωρεάν σε όλους Τοπικά Εδέσματα, σε συνδυασμό με Μουσικό DJ Πάρτυ, προσδίδοντας εορταστική ατμόσφαιρα στο event.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 14,6 ΧΛΜ

Ο Αγώνας των 14,6 χλμ έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά 650 μ. και περιλαμβάνει 9,7 χλμ χωμάτινο ομαλό δασικό δρόμο στο Βουνό Τσουκαλάς του Πολυγύρου, χωρίς τεχνικές δυσκολίες, και 5 χλμ άσφαλτο, εντός και εκτός πόλης και απευθύνεται σε δρομείς μέσης και ανώτερης εμπειρίας. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, συνδυάζει πόλη και βουνό και έχει θέα προς όλη τη Χαλκιδική, Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άγιο Όρος και Χολομώντα.
Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα 14,6 χλμ έχουν όλοι οι αθλούμενοι άνω των 18 ετών, οι οποίοι εφόσον αποδέχονται και συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα, τρέχουν με δική τους ευθύνη.
Για τον αγώνα των 14,6 χλμ θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Ο πρώτος σταθμός θα είναι στο 5ο χλμ,  ο δεύτερος σταθμός θα είναι στα 9,7 χλμ κοντά στην θέση "Προφήτης Ηλίας" και ο τρίτος σταθμός τροφοδοσίας θα βρίσκεται στα 12 χλμ, Σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχουν νερά και ισοτονικά. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, μπανάνες και τοπικά εδέσματα.
Για τον αγώνα των 14,6 χλμ υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 2 ώρες και 15 λεπτά. Μετά τη λήξη του χρονικού ορίου, δηλαδή μετά τις 11:30, οι συμμετέχοντες των 14,6 χλμ δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίσουν από την άκρη του δρόμου με δική τους ευθύνη.
Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 14,6 χλμ είναι 10 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΑΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 5,2 ΧΛΜ

Ο Λαϊκός Δρόμος Υγείας των 5,2 χλμ απευθύνεται σε αρχάριους ή έμπειρους δρομείς 5 χιλιομέτρων, μαθητές, πεζοπόρους, μέλη συλλόγων (οχι απαραίτητα αθλητικών) και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα δρομικό γεγονός τρέχοντας ή και περπατώντας δυναμικά. Περιλαμβάνει 4 χλμ άσφαλτο μέσα στην πόλη και 1 χλμ χωμάτινο δρόμο στη φύση.
Δικαίωμα συμμετοχής στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ έχουν όλοι, ακόμα και ανήλικοι 13-18 ετών, εφόσον δηλωθούν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης την ημέρα των Αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα 5,2 χλμ και οι κηδεμόνες των ανηλίκων θα πρέπει να αποδεχθούν και να συμφωνήσουν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα.
Για τον αγώνα των 5,2 χλμ θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά, στη θέση Παναγία, 3 χλμ από την εκκίνηση.
Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 1 ώρα. Μετά την 1η ώρα, δηλαδή μετά τις 10:00, οι συμμετέχοντες των 5 χλμ δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίσουν προς τον τερματισμό με δική τους ευθύνη. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, μπανάνες και τοπικά εδέσματα.
Για τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής. Για τους ανήλικες 13-18 η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1000 Μ.  

Ο Παιδικός Αγώνας απευθύνεται σε παιδιά 8-12 ετών,  τα οποία γεννήθηκαν κατά τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010, 2011. Απαραίτητα τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από το γονέα / κηδεμόνα ή κάποιο άλλο άτομο πριν και μετά τον αγώνα. Η Εκκίνηση δίνεται αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των 14,6 χλμ, δηλαδή στις 11.30. Η Εκκίνηση θα είναι στο ίδιο σημείο της εκκίνησης των άλλων 2 αγώνων, δηλαδή στην πλατεία Ηρώων. Εάν κάποιοι γονείς το επιθυμούν, μπορούν να συνοδέψουν τα παιδιά τους, σε όλη τη διαδρομή. Τα παιδιά θα κατευθυνθούν προς τον ΟΑΕΔ (δίπλα απο την Πυροσβεστική) και εκεί θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίσουν πίσω στην πλατεία Ηρώων για τερματισμό. Την αίτηση Συμμετοχής των παιδιών θα τη συμπληρώσουν οι κηδεμόνες των παιδιών το Σάββατο 31-8-2019 το απόγευμα 18:00 έως 22:00, στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο ή την Κυριακή, ημέρα των αγώνων, κατά τις ώρες 9-11, υπογράφοντας την σχετική Υπεύθυνη Δήλωση αποποίησης ευθύνης.  Η συμμετοχή για τα παιδιά είναι Δωρεάν. Προεραιτκά για τα παιδιά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τεχνικής μπλούζας της διοργάνωσης με κόστος 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα Ειδικά Σχολεία του Πολυγύρου. 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας : Τηλ. 6944831115     Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       Ιστοσελίδα http://run.polygyros.gr 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ - ΧΑΡΤΕΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ POLYGYROS RUN HALKIDIKI 2019 ΤΗΣ Α.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή | REGISTRATION FORM