Οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ εγγραφές για τον 6ο αγώνα δρόμου POLYGYROS RUN HALKIDIKI έχουν ολοκληρωθεί.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 6944 831115 (Νίκος), έως το αργότερο το πρωί του Σαββάτου, 3 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι είναι κοντά στον Πολύγυρο μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής το Σάββατο 3/9/2022, μεταξύ των ωρών 6.30-9.30 μ.μ. στο Ηρώο Πολυγύρου.

Τέλος όσοι έχουν ήδη εγγραφεί και δεν έχουν τακτοποιήσει την πληρωμή τους, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα διότι η εγγραφή μπορεί να απορριφθεί ως μη ολοκληρωμένη.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 1000 ΜΕΤΡΩΝ Ο ΓΟΝΕΑΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αφού συμπληρωθεί αποστέλλεται κι αυτή μαζί με το συμπληρωμένο αρχείο excel στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Athletopia. Η Athletopia είναι εταιρεία - τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει αξιοποιήσει την πολυετή ακαδημαϊκή έρευνα της στα δρομικά γεγονότα για να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης αθλητικών γεγονότων. Σκοπός της Athletopia είναι να βοηθήσει εμάς τους διοργανωτές να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τους αγώνες μας, και παράλληλα να βελτιώσει την εμπειρία των δρομέων.

Επιλέγοντας το παραπάνω link για να εγγραφείτε στους αγώνες του 6ου POLYGYROS RUN θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της Athletopia. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια.

Σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών, εναλλακτικά, συμπληρώστε και στείλτε μας το αρχείο excel πατώντας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..